Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector

joi, 27 noiembrie 2014

Ipoteză incredibilă – noi descoperiri despre motivul răpirilor extraterestre

O teorie extrem de bizară în legătură cu extratereștrii, este aceea că ei se hrănesc cu energia noastră. Pe seama acestui fapt s-au scris enorm de multe articole pe internet, dar și foarte multe cărți. Există oare posibilitate ca omenirea să fie proprietatea vreunei rase extraterestre care ne-a instalat pe Pământ și ne crește ca pe niște vite, pentru ca mai apoi să ne folosească pentru a-și potoli foamea continuă de energie ?!?

Deși această afirmație pare preluată din filmele de groază, totuși e posibil să aibă un sâmbure de adevăr. Ideea filmului Matrix e că suntem baterii folosite de către cineva pentru a genera energie. Ce fel de energie ? În film se vorbește despre cea electrică... mă cam îndoiesc dar sunt și alte forme de energie pe care omul le poate genera:

Frica - din cele mai vechi timpuri omul a generat frică. De la primele lupte între triburi până la teamă de zei, de necunoscut. Mulți se străduie și în prezent să mențină o stare permanentă de frică.
Suferința - probabil după frică, suferința e prezența în cea mai mare parte din istoria zbuciumată a planetei noastre, începând de la războaie până la viață cotidiană de doi lei.
Religia - a făcut parte din viața oamenilor din cele mai vechi timpuri. În paralel poate genera mai multe tipuri de emoție. Nu a existat popor care să nu se închine zeilor sau care să nu aibă ritualuri periodice care pot genera energie.
Sexualitatea - inițiații știu că sexualitatea crează tensiuni generatoare de energie. creștinătatea s-a străduit să distrugă ceea ce înainte era normal. Dezmățul sexual era ceva banal în roma antică sau asia. De curând observăm revenirea acestei practici în actualitate.
Sufletul - aici e mai complicată treaba. Aproape toate religiile lumii ne spun de lupta pentru suflet a forțelor existente în univers, îndeosebi demoni versus îngeri, Diavol vs. Dumnezeu.

 Una din primele afirmații ce nu făcea parte din dogmele religioase a fost făcută de către Toni Victor Moldovan în cartea "Programul Terra". Cei care nu ați citit cartea puteți să vă faceți o idee despre conținut citind aici un mic rezumat. Deasemenea puteți accesa blogul domniei sale pentru o aprofundare mai amănunțită - http://toni-victor-moldovan.blogspot.co.uk/. Ideea de bază este că suntem generatoare de suflete iar extratereștrii au capacitatea de a lua această energie după moarte și de a o folosi în interes propriu. Domnul Moldovan face asemena afirmații bazându-se pe toate scrierile religioase existente la oră actuală.

 Corrado Malanga este cercetător la departamentul de chimie organică în cadrul universității din Pisa, Italia. În materialul de mai jos prezintă concluziile muncii sale de 35 de ani în domeniul răpirilor extraterestre. El afirmă că extratereștrii  pot "împrumuta" de la noi energia numită suflet, aflându-ne în viață si chiar contra voinței noastre, din motive pe care vă las să le descoperiți.  Deasemenea, face afirmații inedite depre originea Universului, dar și unele afirmații care au legături vizibile cu vechi scrieri sacre. Și toate acestea în urmă interogării/dialogarii cu entități extraterestre și a dialogului cu sufletul.

Vizionare placută !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu