Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector

luni, 21 aprilie 2014

Când ne-am pierdut puterea ?

Când ne-am pierdut coloana vertebrală, devenind viermi ce se hrănesc cu gunoaiele ce ne sunt aruncate de către elite? Când ne-am decis să bem drogul iluziei și să ne lăsăm îndreptați către un sistem fals de siguranța? ADN-ul societății actuale menține în servitute. Am devenit o populație automatizata, neinformată, îndobitocită. Ne suim în mașini, mergem la munca, ne suim în mașini iar și mergem acasă. Suntem prinși într-o viață mecanică…Suntem o rasa de roboti! Cel mai rău este că nici nu conștientizăm asta. Ne interesează fotbalul și show-rile de duzina și credem că trăim. Oare trăim, sau doar respiram ? Veneram ultimele gadgeturi electronice apărute ca și cum ele ar fi sursa noastră vitala. Ne ghiftuim cu ultimele apariții de junk-food(mâncare nesănătoasă) precum vitele pregătite pentru măcel.
Cum ne-am predat puterea ? Daca ceva ne doare, apelam la pilulele magice care au mai multe efecte secundare decât remedii. Se pare ca ne place să îmbogățim și să împuternicim firmele farmaceutice. Ne plângem iritați de preturile costurilor de sănătate și alte taxe, dar continuam să plătim. Permitem unui sistem politic care e avariat și corupt să continue să ne prade și să ne distrugă viețile. Contribuim cu bani mulți pentru campanii ridicole ce nu fac altceva decât să scuipe cu minciuni în noi și cu promisiuni deșarte. Nu ne-am învățat minte ca NIMENI nu-și ține promisiunea? Noi chiar credem ca celor de la guvernare le pasa de soarta oamenilor!!! Jalnic… Suntem menținuți într-o stare de stres ce nu ne da voie să privim conștient. Trebuie să vedem doar ceea ce vor ei să vedem…menținerea stării de supraviețuire… (exact ca în cazul unui animal) pentru că dacă facem asta, nu mai vedem esența lucrurilor.
Suntem îndepărtați cu ușurință de adevăr cu ajutorul dramelor folosite pentru a distrage atenția. Suntem dirijați dintr-o parte în alta ca niște animalele domestice, duși de nas crezând că luptăm pentru libertate. Ironia e ca nu avem nevoie decât să fim liberi de cei ce ne induc noțiunea că nu suntem liberi. Oamenii sunt menținuți într-o stare hipnotică de transă ce îi menține tăcuți și adormiți. Nimeni nu vrea ca tu să știi de orașele civile bombardate, nimeni nu vrea să știi de morțile din cauza intoxicației cu mâncărurile nesănătoase la fel cum nimeni nu vrea să știi că poliția mondială e deja formată să preia controlul prin legi date de către ei în timp ce tu privești amuzat nu știu ce “diva” ce s-a certat cu iubitul.
Trăim într-o lume a abundentei și zeci de mii de oameni mor de subnutriție… sute de tone de mâncare sunt aruncate zilnic la gunoi ( tu câtă mâncare arunci la gunoi ? ) iar alții mor de foame, pentru a satisface planurile unor monștrii. Asta e lumea care permite să se întâmple asta, lumea în care trăiești TU. în secolul acesta de maxim avânt tehnologic, oamenii ucid destul de ușor și sever alți zeci de milioane de oameni în războaie și conflicte . De ce ? Pentru a se crea acel sentiment de panică și frică ce te va ține închis în cutie și nu-ti va da voie să scoți capul pentru a vedea realitatea. Celebritatea… oamenii aflați în spatele cortinei au aflat de mult că dacă pun pe scena o persoana îmbrăcată într-un anumit fel și folosind un anumit limbaj, cele aflate în sala o vor imita. Nu fi spectator! Asta e noua “religie”. Nu mai vrem să avem idealuri supreme ca eroii din vechime care mureau pentru o cauza sau făceau totul pentru a schimba regimul… Nu. Noi vrem să fim ca EI… să ne îmbrăcăm cum se îmbracă ei, să vorbim ca ei, să ne purtam ca roboții ce sunt încărcați cu un software nou, fără, sau cu voia noastră.
Sistemul numit BANI se bazează pe “bani” care nu au existat și nu vor exista niciodată. Am devenit atât de separați de lumea în care trăim, încât majoritatea oamenilor nu-și pun întrebarea – ce sunt banii? …pentru că persoanele ce controlează guvernele controlează și băncile, mare parte a legislațiilor permite băncilor să împrumute persoanele cu mai mult de 10 % din cat au în depozit. La fiecare împrumut, banca are dreptul de a împrumută de zece ori valoarea existenta de fapt în depozit. Banii sunt creați din nimic ! Asta trebuie să înțeleagă populația. Sunt creați de persoane care nu au nevoie de bani, ci doar să dețină puterea asupra populației. Un sistem simplu de banca ar fi acela în care o banca ar deține aur în valoare de un milion de dolari, de exemplu. Din acel capital acea banca ar putea împrumuta bani oamenilor și din dobânda aferenta s-ar crea profitul băncii din care ar putea împrumuta alte persoane. În realitate nu e așa. Banii sunt doar o iluzie!!! Ca să nu mai vorbim ca băncile nu plătesc impozit la stat…
Elita conducătoare (din orice stat) ocupa o mica parte din populație și noi le-am dăruit puterea. Ne-am vândut sufletul pentru mai multe canale de televiziune, produse inutile mai ieftine, produse inutile mai scumpe, pentru promisiunea deșarta a unui trai mai bun. Ideea e să ne țină ocupați cu supraviețuire. Am ajuns în ziua de azi să tremuram în izmene de frică, sperând că poate ne mai putem păstra casa și mașina pentru încă o lună. Pe cat de mult suntem menținuți în starea de supraviețuire, stresați, concentrați pe muncă, pe ratele la bănci, pe facturile la abonamentele inutile, ei își fac treaba liniștiți. Pană și cei ce au reușit să strângă ceva averi sunt îndoctrinații sistemului. S-a sădit dorința de a avea mai mult… și mai mult și mai multe posesiuni.
Când ne-am predat puterea? Când ne-am pierdut calea? Când ne vom trezi? Chiar nu vedeți că diferența între evul mediu și modernism tine doar de tehnologie? Poți să te împotrivești sistemului? Ești cu adevărat liber? Sunteți fericiți? Cu adevărat fericiți ? Aceasta e viața pe care o dorim cu adevărat? Va gândiți la copiii voștri? La viitorul lor? Vreți ca ei să plătească pentru datoriile și greșelile tale? Când ne-am pierdut abilitatea de a pune la îndoiala autoritatea și de a cere răspunsuri clare? Vom continua să ne lăsăm înșelați sau suntem pregătiți să ne trezim și să ne reluam puterea? N-ai timp să te opui sistemului? Fă-ti! Alegerea iți aparține!!!

5 comentarii:

  1. hmm..bine spui tu, ce spui...numai ca..."solutia",lipseste....?!!!!
    Altfel spus,daca lumea, o mare parte a omenirii e hpnotizata ( citat;Oamenii sunt menținuți într-o stare hipnotică de transă ce îi menține tăcuți și adormiți.) "cineva" a avut aceasta capacitate?!...cine?...un idivid,doi,mai multi...se cunosc se banuieste cine sunt indivizii....scopul se stie, l'ai enuntat foarete bine, convingator.
    Acum intrebare....cine are capacitatea sa'i scoata din aceasta stare?!....pt. a constata crunta realitate...(tu cum ai reusit?) si daca ar reusi totusi, ce trebuie facut? ce trebuie inlocuit?...daca trebuie...
    Buna intrebare....citat; Când ne-am pierdut abilitatea de a pune la îndoiala autoritatea și de a cere răspunsuri clare?....ieri, alalta, ieri in era trecuta.....era asta....asta, ca "timp",iar ca stare de fact'o.....indiferent de "timp", posibil,foarte posibil,atunci, cand am fost adusi in stare de hipnoza....de cine?!...ar fi util pt. a ne ferii,nu?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare Socrate,

    Exact cum spuneam și într-o altă postare, soluțiile trebuie găsite de către fiecare dintre noi. Dacă apari pe caldarâm și afirmi că deții soluțiile nu schimbi sistemul ci îl îmbraci într-o altă haină. Nu putem schimba sistemul cu altul asemănător ci doar cu unul total diferit. Însă mulțimea e la începutul procesului de conștientizare. Din păcate nu cred că în decursul vieții noastre se va realiză vreo schimbare majoră însă gradul de conștientizare va ajunge într-un nivel în care putem discută despre soluții. Până atunci haideți să informăm cât mai mulți oameni și să-i facem să-și pună întrebări. Pașii mărunți dar siguri sunt cheia succesului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea "fiecare dintre noi" este autodistructiva, submineaza iesirea din impas.
      Nu putem iesi din impas decat impreuna, uniti in jurul unei idei. Trebuie gasita ideea care sa scoata populatia din apatie. Gasirea solutiilor credibile se face in urma dezbaterilor. Ca sa existe dezbateri trebuie sa existe ideea ca trebuie sa facem ceva impreuna. Individual nu avem nici o sansa!

      Ștergere
  3. Salutare liber cugetator,

    Zici tu,citez; Nu putem schimba sistemul cu altul asemănător ci doar cu unul total diferit.....bunnn....actualul sistem patriarhal...nu?..are ca temelie dreptul pozitivist/drept patern.. da?
    Sistemul matriarhal(vezi triburile mosuo etc..) are ca temelie Dreptul Natural/Principiile Dreptatii.....
    ....asaaa....dreptul patern/doctrina patriarhala e un mixsaj ideologic al celor doua "drepturii"....
    ....total diferit....?!....in ce ar consta,daca nu te superi...asa o fraza doua....ca sa pricep si eu ,desigur si altii despre ce e vorba....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello again Socrate,

      N-as vrea sa scoti din context anumite fraze pentru a le analiza separat. Sistemul in general (matriarhal, patriarhal) este bazat pe o ierarhie. Locurile de sus sunt acordate nu in functie de merit, ci in functie de cat de mult esti indoctrinat in dogma propusa de catre elite. Orice idee nou venita ce contravine normelor lor este blamata din start, chiar daca ar aduce un mare beneficiu mejoritatii.
      Sistemul total diferit de care vorbesc eu este considerat de catre majoritatea oamenilor (unii dintre ei chiar activisti antisistem) ca fiind o utopie. In momentul in care vom realiza ca acea utopie este realizabila putem vorbi despre schimbare si despre punerea pitrei de temelie pentru un nou sistem.
      Pentru a-ti face o idee despre ce sistem vorbesc am sa pun un link de pe un alt blog de-al meu in care se schiteaza in linii mari cam cum ar trebui sa arate o societate dezvoltata ca a noastra:
      --- http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/01/24/schimbam-guvernul-sau-schimbam-sistemul/ ---

      Ștergere