Protected by Copyscape DMCA Copyright Detector

joi, 24 aprilie 2014

REPTILIENII - Fapt sau manipulare?!?

 -partea întâi -

Eu nu cred în teoria reptiliană! Cel puţin în cele oficiale dezbătute şi promovate de către anumiţi autori. Din punctul meu de vedere este o altă manipulare a maselor. Toate teoriile conspiraţioniste trebuie să includă şi reptilienii. Însă avem vreo dovadă a existenţei lor? Bineînţeles că un răspuns concret nu poate fi dat la multe întrebări ce sunt puse doar pe forumuri despre conspiraţii, extratereştrii, istorie interzisă, etc. Dar acele răspunsuri pot fi deduse prin examinarea atentă şi obiectivă a lumii înconjurătoare.  În schimb, această teorie are prea multe influenţe ce pot fi uşor asimilate de către religii, teorii conspirative şi se mulează perfect pe noul concept de spiritualitate, cu legături antice, adus însă în actualitate mai nou.
Ar lăsa elitele ca un astfel de secret să circule liber fără ca ei să facă ceva? Cum a început totul? De când există teoria reptilienilor în peisajul monden şi modern?
Majoritatea (sau chiar toţi) celor care sunt pasionaţi de mistere şi conspiraţii sunt la curent cu teoria reptilienilor. Pe scurt, aceşti reptilieni trăiesc de obicei într-o dimensiune paralelă lumii noastre fizice, dar există şi unii care trăiesc chiar printre noi, pe această planetă, având forme umane. Aceştia sunt cei ce ne conduc din umbră. Pentru a-şi putea menţine forma fizică umană, ei au nevoie să consume sânge uman. Însă în ultimii ani, datorită creşterii frecvenţei de vibraţie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil să-şi menţină forma fizică, umană. Aşa se face că au apărut celebrele schimbări de formă (shift-shape) în care, în unele momente, unii “oameni” se transformă parţial sau total în creaturi hidoase. În anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbări de formă. Cel puţin asta spune teoria...
În 1934 a apărut un articol în Los Angeles Times. Acolo se relata faptul că un inginer minier geofizician a susţinut că a descoperit o serie de labirinturi subterane sub Los Angeles, formând un oraş subteran construit de o rasă avansată de "Oameni Şopârlă" ca să scape de catastrofele de la suprafaţă cu cca. 5.000 de ani în urmă.
În 1983 apare serialul de televiziune „V”, în care o rasă de extratereştrii binevoitori, numiţi Vizitatorii, ajung pe Terra. Aceştia vin în farfurii zburătoare şi iniţiază primul contact. Apar în faţa oamenilor sub formă umană, însă pe parcurs se dezvăluie că aceştia poartă măşti şi, de fapt, ei se aseamănă cu reptilele umanoide şi mănâncă mamifere vii. Un remake al seriei a fost lansat în 2009.
David Icke a scos prima sa carte în 1994, „Revolta Roboţilor”, însă abia cu cea de-a doua a intrat în scenă teoria reptilienilor în „Şi adevărul te va elibera”. La început nu a avut priză la public, însă perseverând cu cea de-a treia carte, „Copiii Matricei”, David Icke şi-a ocupat locul în istorie ca cel care a dezvoltat teoria reptilienilor. Nu doar că a avut succes, însă pare că nimeni nu se leagă de el. În timp ce alţi autori cunoscuţi în mediile deconspiraţioniste au murit pentru afirmaţiile lor, acest britanic pare că nu e luat în seamă.
Dintre cei care şi-au dat viaţa în numele deconspirării secretelor elitei îi amintesc doar pe Serge Monast , Jim Keith, Brian Downing Quig, William -Bill- Cooper, Phil Schneider, Jan van Helsing (care nu a fost omorât, dar i-au fost interzise cărţile în Germania, Franţa şi Elveţia).
Phil Schneider a fost inginer expert în explozibile şi susţinea că a lucrat pentru proiecte guvernamentale ultrasecrete ale capilor Noii Ordini Mondiale... Acesta susţinea că a supravieţuit schimbului de focuri care a avut loc la sfârşitul anilor ’70 în baza de la Dulce, când a avut loc o confruntare între forţele speciale ale CIA şi extratereştri. Schneider este unul dintre marii iniţiatori ai dezvăluirilor referitoare la foarte celebra bază militară de la Dulce, din Noul Mexic (stat american din sud-estul SUA), binecunoscută în mediile celor preocupaţi de fenomenul OZN. Schneider a plătit cu viaţa dezvăluirile sale în ianuarie 1996, când a decedat în circumstanţe stranii, ca să folosim un eufemism, deoarece trupul lui neînsufleţit purta urme de tortură şi de strangulare cu… o coardă de pian. Totul s-a petrecut curând, după turneul de conferinţe pe care Schneider l-a făcut în SUA, cu scopul de a-şi face publică experienţa şi de a denunţa universul ocult al aşa-ziselor „bugete negre“ (deturnări de fonduri la nivel de administraţie pentru realizarea de proiecte secrete), al operaţiunilor clandestine, al problemei extratereştrilor şi al experimentelor militare lipsite de orice etică. În mai 1995, cu şapte luni înainte să moară, a ţinut, într-o localitate din Idaho, o conferinţă care astăzi este considerată a fi de căpătâi în domeniu.
Milton William "Bill" Cooper  este unul dintre primii teoreticieni ai conspiraţiei care au încercat să pătrundă în mintea elitelor oculte care conduc din umbră această lume. Interpretările lui lasă loc subiectivismului, însă este un punct de vedere ce merită investigat, mai ales că Bill a fost ucis prin împuşcare în 5.11.2001, dând astfel un plus de credibilitate teoriilor lui. În 28.06.2001, deci cu puţin timp înainte de evenimentele de la 11 septembrie, a demascat încercarea manipulatorie a presei de a-l scoate responsabil pe Bin Laden pentru un eventual atac asupra Americii. Cooper publicase lucrarea „Behold a Pale Horse”, în care elaborase teorii conspiraţioniste legate de uciderea lui J.F. Kennedy, despre guvernul mondial şi despre cum încearcă Illuminati, controlaţi de Grupul Bilderberg, să pună stăpânire pe planetă, pentru stabilirea unei Noi Ordini Mondiale.
Brian Downing Quig, jurnalist american de investigaţii, a murit, în iunie 2003, după ce a fost lovit, accidental, de un camion. Renumit pentru investigaţiile de presă, autor al unor teorii ale conspiraţiilor, ziaristul contribuise la scrierea cărţii „Mafia, CIA şi George Bush”, alături de Pete Brewton, în care erau dezvăluite o serie de operaţiuni ilegale cu droguri, de care nu erau străine nici CIA, nici administraţia Bush. Pe scurt, ancheta lui Quig scotea la lumină conexiunile dintre Mafia, CIA, un grup de oameni de afaceri din Texas şi o serie de politicieni, în frunte cu Bush Jr., în cazul unei afaceri în care erau în joc peste 500 de miliarde de dolari. Jim Keith, autorul cărţilor „Elicoptere negre peste America. Lovitură de forţă pentru Noua Ordine Mondială” şi „Caracatiţa”, alături de Kenn Thomas, a lansat teorii ale conspiraţiei privind modul în care CIA testează arme pentru controlul minţii. Tezele sale au vizat, de asemenea, Illuminati şi fenomenul OZN-urilor. În 1999, în urma unei lovituri la genunchi, Keith a fost transportat la spital, unde a murit, pe masa de operaţie, din cauza unui cheag de sânge.
Serge Monast susţinea că NASA, împreună cu Naţiunile Unite, încearcă să implementeze pe scară globală religia New Age prin intermediul unei simulări tehnologice 3D a celei de a doua veniri a lui Iisus Hristos. Aceste acuzaţii au apărut într-o prezentare audio din 1994, publicată ulterior în cartea sa „Proiectul Blue Beam (NASA)”. Se spune că Monast şi un alt ziarist, care au murit amândoi de atac de cord în 1996, au fost de fapt asasinaţi. Încă din 1994, el spunea într-un interviu că a fost ameninţat în mod repetat de primul ministru canadian şi de Vatican. Sub pretextul că nu are voie să îşi educe copiii acasă, autorităţile l-au arestat şi i-au sechestrat familia. Întors acasă, Serge Monaste, care nu suferise niciodată de probleme cardiace, a avut un atac de cord în urma căruia a murit.

Adevărul nu este dezvăluit de către nimeni. Adevărul este fragmentat şi distribuit în forme alterate. Nimeni nu vă va spune verde-n faţă ceea ce trebuie să ştiţi, şi pentru că multe aspecte trebuie descoperite şi trăite de fiecare dintre voi. Apoi, adevărul nu poate fi asimilat de către oricine. Dogmele şi manipularea de-a lungul mileniilor şi-au făcut bine treaba. Voi trebuie să căutaţi şi să filtraţi informaţiile oferite chiar şi de oamenii antisistem, căci ei ştiu, mulţi dintre ei pe pielea lor, că riscă. Riscă să fie linşaţi de către cei pe care vor să-i deştepte sau de către cei care au interes în a ţine adevărul la umbră. Cea mai cruntă dezinformare e să te foloseşti de date reale. Studiind mai mulţi autori, mai multe idei, şi observând lumea, poţi face şi singur anumite conexiuni. Nu garantează nimeni că vei cunoaşte totul, dar cu siguranţă e mai corect decât să negi în totalitate, să accepţi sau, pur şi simplu, să te încrezi în ceva orbeşte. Consider că e mai folositoare ideea de manipulare a omenirii în forma descrisă de Icke decât teoria manipulării reptilienilor. Chiar dacă există sau nu aceşti reptilieni, manipularea şi îndoctrinarea maselor sunt noţiuni pe care oricine le poate observa singur, dacă priveşte lucrurile puţin obiectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu